Desso is een vooraanstaand leverancier van topkwaliteit tapijten voor kantoren, voor de sectoren hospitality, marine en aviation, en voor consumenten. We leggen de focus op superieure vloerontwerpen, waarin we functionele voordelen integreren met Cradle to Cradle®. We richten ons op het vervaardigen van producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Desso is ook toonaangevend op het gebied van sportvelden van kunstgras en heeft onder andere het veld van het Wembleystadion en van topclubs als Manchester City, Arsenal en Liverpool geleverd.

Desso Project Tapijt is een toonaangevende Europese fabrikant van tapijt en tapijttegels van hoge kwaliteit en met lange levensduur, bestemd voor commerciële toepassingen in o.a. banken, winkels en in openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra.

Desso’s consumenten tapijt omvat drie sterke merken: Parade, Bonaparte en DESSO. Alle drie de merken bevinden zich in het topsegment van de markt en zijn verkrijgbaar bij zelfstandige speciaalzaken en geselecteerde tapijt- en interieurwinkels.

Desso Hospitality heeft een welverdiende reputatie en levert luxueuze wollen op maat gemaakte tapijten voor 5-sterrenhotelketens zoals Hilton, Sheraton, Radisson en zelfstandige hotels over de hele wereld.

Tegenwoordig brengen de meeste mensen zo’n 90% van hun tijd binnen door. Om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren heeft Desso een innovatief tapijt ontwikkeld: Desso Airmaster®. Dit tapijt houdt fijne stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een gladde vloer. Desso Airmaster® zorgt er voor dat de hoeveelheid opdwarrelend stof sterk wordt verminderd.