AMBIANT TAPIJT, COMFORT VOOR IEDEREEN
Het comfort van Ambiant Tapijt is ongeëvenaard. Met een betaalbare, kwalitatieve tapijt collectie maken wij dit comfort toegankelijk voor iedereen. Of u nu een luspool, gesneden pool, hoogpolig of laagpolig tapijt zoekt. Traditioneel beige, tijdloos grijs, pastel roze of Scandinavisch blauw? Bekijk nu onze uitgebreide Ambiant Tapijt collectie en u vindt het.

EEN GEZONDER BINNENKLIMAAT MET AMBIANT TAPIJT
Laat u verrassen met een gezonder binnenklimaat. Wat betreft huisstof blijkt tapijt – bij juist onderhoud – het stof beter uit de lucht te filteren dan een gladde vloer (als laminaat). Dit in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd. De structuur van het tapijt zorgt er voor dat de stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd en in het tapijt blijven steken. Met goed en tijdig stofzuigen ontstaat er juist een gezonder binnenklimaat. Laat u ook vooral professioneel adviseren door uw woninginrichter.

AMBIANT TAPIJT, GEMAKKELIJKER IN ONDERHOUD DAN GEDACHT
Een doek en water, zo eenvoudig is het in veel gevallen. Bij nader onderzoek blijkt tapijt gemakkelijker in onderhoud dan gedacht. Net als iedere andere vloer heeft ook tapijt onderhoud nodig, maar in ruil daarvoor krijgt u een comfortabel en luxueus gevoel dat geen enkele ander vloer kan evenaren. Speciale – gemakkelijk reinigbare – garens zorgen bijvoorbeeld voor een jarenlange, onberispelijke look van uw tapijt. Wist u dat 95% van de vlekken in tapijt te verwijderen is met water en een natte doek?